Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Aπίστευτες καταγγελίες απείρου κάλους, κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας & της Διοίκησης

Οι φιλικά προσκείμενοι στον Περιφερειάρχη συνδικαλιστές του Συλλόγου εργαζομένων, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καταγγέλουν.


Απίστευτες καταγγελίες απείρου κάλους, κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας & της Διοίκησης, δημοσίευσαν οι φιλικά προσκείμενοι στον Περιφερειάρχη συνδικαλιστές του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε ένα τρισέλιδο έγγραφό του ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. το οποίο απέστειλαν & στα ΜΜΕ, & το οποίο παραθέτω, μιλούν για διαδικασίες αδιαφανείς, κλειστές πόρτες, προσωπικές ανακοινώσεις οφικίων στο γραφείο του Περιφερειάρχη, προσωπικές επιλογές & μεροληψία, επιχείρηση εδραίωσης εξαρτώμενης Διοικητικής Ιεραρχίας, Προϊσταμένους χωρίς υφισταμένους, Τμήματα χωρίς υπαλλήλους, εκτεταμένες παραβιάσεις του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων, του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, του Νόμου του Καλλικράτη, του Συντάγματος & της ΕΣΔΑ, καταστρατήγηση, κάθε έννοιας νομιμότητας & Αγαθής Δημόσιας Διοίκησης.
Να θυμηθούμε τις ομαδικές πειθαρχικές διώξεις, που έγιναν την τριετία 2013-2015, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, (εγώ ήνουν από τα πρώτα θύματα), με την παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας με τον μνημονιακό Νόμο 4093/2012, & που ο Περιφερειάρχης τότε είχε προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση θέτοντας σε αργία 25 ανθρώπους & τις οικογένειές τους σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας 

http://iaktigas.blogspot.gr/2015/04/25.html 
 & έγγραφο εξώδικο της ΑΔΕΔΥ του 2014, με το οποίο αποδεικνύεται, καθ΄υπόδειξη άσκηση ομαδικών πειθαρχικών διώξεων σε όλη την Ελλάδα από τον τότε Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το ζήτημα της άρνησης αξιολόγησης με ποσοστά.
https://www.sepekem.gr/node/210 
 Οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν & θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα.
  Διαβάστε το έγγραφο του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.στις φωτό.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου