Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Μια Ιστορική Στιγμή για τους Πολίτες και τον Τόπο μας έλαβε χώρα σήμερα.

Τώρα ο κάθε Πολίτης προστατεύεται από εγκληματικές ενέργειες των Κρατικών κακοποιών.
Γκρεμίστε τους τώρα έχουμε τα όπλα.
Η πρωτοβουλία αυτή, δεν αφορά μόνον τις τράπεζες. Αφορά όλες τις βλαπτικές ενέργειες των κακοποιών απατεώνων σε βάρος Ελλήνων πολιτών, με εφαρμογή των μνημονίων.
Πλαισιώστε την πρωτοβουλία αυτή με συμμετοχή στην ομαδική αγωγή.
Πράξεις κυρίες & κύριοι. Πράξεις. Τέλος οι κραυγές. Πράξεις.

Ιάκωβος Τίγκας
"Από σήμερα, κάθε Πολίτης έχει την δυνατότητα να προστατεύσει την περιουσία του και τη ζωή του, απαιτώντας αποζημίωση για την ζημία που του προκάλεσαν οι απατεώνες που τον δυναστεύουν όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής, μέσα από την πρωτοβουλία του Νομικού Φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών «Ελευθερία» που έκαναν πράξη από κοινού, την Ιδρυτική τους αποστολή."

 Μια ιστορική στιγμή για τους Πολίτες και τον τόπο μας, έλαβε χώρα σήμερα 10 Μαρτίου 2017 με την κατάθεση της πολυαναμενόμενης αγωγής κατά των συστημικών τραπεζών, για την απάτη που έστησαν σε συνεργασία με το πολιτικό προσωπικό της χώρας, εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών, από τον Νομικό φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών, «Ελευθερία».

Η «μικρή» στο μάτι Δ.ΕΝ και ο νομικός της φορέας «Ελευθερία», έπραξαν σήμερα, αυτό που κανένα κόμμα, (εντός και εκτός Βουλής) ΔΕΝ τόλμησε μέχρι σήμερα.
Διατείνονται πως εργάζονται για τα συμφέροντα των Ελλήνων Πολιτών, ενώ τα πεπραγμένα τους καταγράφουν την αδιαφορία και τον ενδοτισμό, έχοντας πάντα το θράσος, να ζητούν κάθε φορά την ψήφο αυτών, που έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.. Γιατί απλούστατα, βλέπουν μπροστά τους Πελάτες και όχι Πολίτες και τους θεωρούν ιδανικά υποζύγια που πρέπει να ανέχονται αγόγγυστα τις αυθαιρεσίες, τις ατολμίες και τις προδοσίες τους εν τέλει.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν, Από σήμερα, κάθε Πολίτης έχει την δυνατότητα να προστατεύσει την περιουσία του και τη ζωή του, απαιτώντας αποζημίωση για την ζημία που του προκάλεσαν οι απατεώνες που τον δυναστεύουν όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής, μέσα από την πρωτοβουλία του Νομικού Φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών «Ελευθερία» που έκαναν πράξη από κοινού, την Ιδρυτική τους αποστολή.
Τηρώντας πιστά την αρχή: «πράττουμε και μετά μιλάμε» (γιατί εν αρχή είναι τα έργα και από λόγια χορτάσαμε),ενημερώνουμε όλους τους Ελληνες Πολίτες, ότι μπορούν από αύριο να δηλώνουν την συμμετοχή τους στην ομαδική αγωγή κατά των τραπεζών που κατατέθηκε σήμερα, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους από την λαίλαπα των κάθε λογής απατεώνων ντόπιων και ξένων και να διεκδικήσουν την αποζημίωση που τους αναλογεί.
Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά και μαζικά, δίνοντας δύναμη στη δύναμή σας.
Γιατί αυτός ο αγώνας, μας αφορά όλους. Όχι κάποιους
Εμείς, οι άνθρωποι της Δ.ΕΝ. και της Ελευθερίας τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα, ενάντια σε κάθε είδους αυθαιρεσία ανοίγοντας τον δρόμο της συστράτευσης των Πολιτών, που θα δώσουν την απάντησή τους με το βροντερό παρόν τους και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι Πολίτες και τα ενεργά μέλη των φορέων, μπορούν να απευθύνονται:
 Πολιτικός Φορέας                                                     Φορέας διεκδίκησης Δικαίου
Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»     και Ανθρωπίνων Αξιών «Ελευθερία»
                Τηλ. 21.21.055.083                                                         Τηλ. 21.21.05.47.05

https://den.com.gr  
https://eleftheria.com.gr 
https://den.com.gr/istoriki-stigmi/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου