Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο "ρεαλισμός" της στρουθοκάμηλου

Αδυναμία επίγνωσης αληθείας & άρα μετανοίας
Το κακό είναι ότι οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, αδυνατούν πλέον να έρθουν σε επίγνωση αληθείας & άρα μετανοίας, καθώς η ηδονιστική καθημερινότητα που έχασαν, συν η μεθοδευμένη εδώ & χρόνια προπαγανδιστική απαξίωση των αξιών, τους οδήγησε εκεί που επεδίωξαν & με δική τους ευθύνη. Σε έναν ρεαλισμό της στρουθοκάμηλου, από όπου απουσιάζει ένα μεγάλο μέρος της πραγματικότητας, που αφορά τον κόσμο του υπερφυσικού & υπέρλογου, του άγνωστου.
Ετσι μέσα στην λαίλαπα που τους μαστίζει, εστιάζουν κυρίως στην προσπάθεια ανάκτησης όσων έχασαν & στην αποφυγή απώλειας όσων τους έχουν απομείνει.
Για την επίτευξη των άνω στόχων, ακολουθούν δύο δρόμους: 1. Αυτόν του αγώνα & της αντίστασης, αγνοώντας ποιόν έχουν αντίπαλο,  & 2. αυτόν της υποταγής & του συμβιβασμού, αγνοώντας σε ποιόν υποτάσσονται.
Σε αντίθεση οι επικυρίαρχοι των ανθρώπων, τους οποίους οι ίδιοι άνθρωποι ανέδειξαν, & δεν είναι άμοιροι ευθυνών, καθώς έχω ξαναπεί, ότι οι Λαοί, είναι άξιοι των ηγετών τους, έχουν γνώση του κόσμου του υπερφυσικού & του υπέρλογου, αφού έχουν άμεση ή έμμεση επικοινωνία με την σκοτεινή περιοχή του κακού, από όπου παίρνουν οδηγίες για τα πεπραγμένα τους, καθιστώντας τους ανθρώπους αδύναμους μπροστά τους, αφού οι ρεαλιστές της στρουθοκαμήλου, αρνούνται να δεχθούν ότι πρόκειται κυρίως για πόλεμο αόρατο, από τον οποίο προκύπτουν τα ορατά δεινά.
Γι αυτό & θα αντιμετωπίσουμε τα χειρότερα όλοι μας.
Εύχομαι να γίνει αντιληπτό το λάθος ώστε οι άνθρωποι να δουν περί τίνος πρόκειται & να σηκώσουν ψηλά τα κεφάλια, με ταπείνωση φρονήματος & αγαθό πνεύμα.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου