Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ντιρλανταντάδες & ντιρλανταντάδικο

Και ο κόκκινος μαέστρος κουνάει το "βεργαράκι"
Ντιρλανταντάδες της θεσμικής ιεραρχίας, που υπακούνε σε κατωτέρους τους, ανωτέρους τους της εξωθεσμικής ιεραρχίας, με θέατρο την Ελλάδα, έχουν μετατρέψει τον Πλανήτη σε ένα απέραντο Ντιρλανταντάδικο.
Στην Χώρα του "έλα μωρέ" & του "δεν βαριέσαι", βρήκαν το καταλληλότερο τριβλίο με το προσφορότερο υπόστρωμα, για να αναπτύξουν την πανούκλα τους, αφού οι άνθρωποι, αν & έχουν το μοναδικό αντιβιοτικό για την εξόντωσή τους, δεν το χρησιμοποιούν & δεν το βλέπουν.
Εβαλαν & τον κόκκινο μαέστρο να κουνάει το "βεργαράκι" & άϊντες, όλα καλά, & όλα δημοκρατικά ντιρλανταντά.
Το πολύ πολύ, να σηκωθούν από τον καναπέ, έ, θα δουν ότι δεν βγαίνει τίποτα & θα αράξουν ξανά, οι άλλοι θα σκούζουν "ξυπνάτε ρε σηκωθείτε από τον καναπέ", & έφτιαξαν & μηχανισμούς αυτοκάθαρσης-ανάχωμα, & ο χορός καλά κρατεί.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους βλέπουν, καθώς είναι τυφλωμένοι από το άπλετο φως του ρεαλισμού, & πραγματιστές όντες, θεωρούν ότι υπάρχει μόνον ότι βλέπουν, αγνοώντας ότι & το μυαλό τους δεν το βλέπουν αλλά υπάρχει. ....Άρα υπάρχει;
Τους βλέπουν όμως αυτοί που έγνωσαν την Αλήθεια & ελευθερώθηκαν, τους βλέπει & η Αλήθεια.
Οι χρόνοι & οι καιροί δεν εξαρτώνται από κανέναν από εμάς.
Τυφλοί χορευτές οδηγοί τυφλών, το Ντιρλανταντά τους τελείωσε & το Ντιρλανταντάδικό τους παραδίδεται στις φλόγες που αυτοί άναψαν.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου