Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η καταστροφή του παρακράτους, είναι μονόδρομος

Εχει εξουδετερωθεί η οποιαδήποτε προοπτική ζωής, σε ένα φαύλο κύκλο ανομίας & αυτοκαταστροφής.

Ενα εξωθεσμικό όργανο το eurogroup που δεν προβλέπεται στην δομή της Ε.Ε. & είναι άτυπο, αποφασίζει με την συναίνεση εδώ & 8 χρόνια, των εγχώριων αντιπροσώπων των Ελλήνων, την σφαγή των Ελλήνων & της Χώρας μας.
Παραχωρήθηκε & υποθηκεύτηκε η Εθνική κυριαρχία της Χώρας για λόγους δανεισμού, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο.
Ποδοπατήθηκε το δημοψήφισμα του 2015 βάναυσα από τους υποκρινόμενους αριστερούς.
Παραβιάστηκε η Συνταγματική συνεισφορά στα Δημόσια βάρη των Ελλήνων πολιτών, με επιβολή φόρων υπεράνω της φοροδοτικής τους ικανότητας, οδηγώντας εκατομμύρια Ελληνες στην απόγνωση & χιλιάδες στην αυτοκτονία, με καταστροφή, επιχειρήσεων.
Καταστρέφεται η Δημόσια Διοίκηση με προδήλως παράνομες & καταχρηστικές ενέργειες μιας εξαρτώμενης ιεραρχίας, τσιράκια των αντιπροσώπων των πολιτών, εγκαθιστώντας μια εντελώς εξαρτώμενη & χειραγωγούμενη διοίκηση, ενάντια στην ισονομία & αμεροληψία.
Νομοθετούνται νόμοι εναντίον Δικαιοσύνης, εγκαθιστώντας το λεγόμενο Δικαιϊκό παράδοξο, με την Δικαιοσύνη να παρακολουθεί χωρίς ουσιαστική λήψη μέτρων.
Καταλύθηκε ολοσχερώς το Σύνταγμα & κάθε έννοια Κράτους Δικαίου & νομιμότητας, με πρόδηλες παράνομες δραστηριότητες αιρετών αντιπροσώπων γκάγκστερς, οι οποίοι υπόγεια δρώντες, προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες, σε βάρος φιλήσυχων πολιτών.
Εκτεταμένο παρακράτος παντού, με την συμμετοχή των πολιτών & Δημοσίων λειτουργών πλέον, αποστατών & ανίκανων να εκδιώξουν τους ανίκανους, τους οποίους ανέχονται αν μη τι άλλο στην καλύτερη, ενώ συμμετέχουν στην χειρότερη.
Το Κράτος έχει συνέχεια, το παρακράτος όμως όχι, καθώς έχει εξουδετερωθεί η οποιαδήποτε προοπτική ζωής, σε ένα φαύλο κύκλο ανομίας & αυτοκαταστροφής, σύμφωνα με τις επιταγές της εωσφορικής "φώτισης" & "επανάστασης", που θέλει τους ανθρώπους, όπως στην φωτογραφία.
Η καταστροφή του οικοδομήματος του παρακράτους είναι μονόδρομος, όπως & το σβήσιμο της ψευδοφώτισης.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου